Kosten & verzekering

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kost geld. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de keuzes die u maakt.  Samen kijken we naar uw wensen en mogelijkheden. Ongeacht uw keuze, financiën vormen geen struikelblok.

Voor mijn begeleiding werk ik met een basistarief van € 1.975,00. Indien u zelf veel doet, pas ik mijn tarief vanzelfsprekend aan. Een gemiddelde uitvaart kost tussen de € 5.500,00 en € 9.500,00 totaal.

Na het bespreken van uw wensen ontvangt u van mij een begroting. Het is mijn intentie u financieel helder te informeren opdat u achteraf niet  voor verrassingen  komt te staan.

Verzekering: Kapitaalverzekering of naturaverzekering? 
Wat is het verschil?

Een kapitaalverzekering keert een bedrag uit voor de uitvaart nadat de verzekerde is overleden. Een kapitaalverzekering laat nabestaanden de vrije keuze het bedrag voor diensten en producten te besteden voor de uitvaart. Er kan van het geld een uitvaartbegeleider worden ingeschakeld die diensten in rekening brengt.  Geld dat overblijft vloeit terug naar de nabestaanden.

Met een naturaverzekering wordt het verzekerd bedrag in diensten/materialen uitgekeerd. Voor de wensen die buiten het basispakket vallen moet dan worden bijbetaald.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over uitvaartverzekeringen of de kosten van een uitvaart.
Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden door te spreken
Bij het maken van uw keuze ondersteun ik u graag. Uitgangspunt blijft te allen tijde dat de laatste herinnering aan het leven van uw dierbare betekenisvol en persoonlijk zal zijn.
DOWNLOAD ONZE APP