De uitvaart

‘Ieder zijn eigen regenboog’ 

Ieder mens heeft geleefd vanuit zijn of haar eigen perspectief. Het is mooi dit perspectief onderdeel te laten zijn van een unieke uitvaart. Hier wil ik graag bij ondersteunen.

Cremeren of begraven? Welke sfeer mag de uitvaart hebben? Wat is er mogelijk binnen de financiële kaders? Locatie? Aankleding? Catering? (bijzonder) Vervoer? Alle  vragen, in overleg met u, verdienen een passend antwoord. Ook voor een bescheiden budget zijn er voldoende mogelijkheden de uitvaart op een persoonlijke manier vorm te geven.

Voorbespreking

Als u weet dat het einde niet lang meer op zich laat wachten of, als u om welke reden dan ook, uw wensen vooraf kenbaar wilt maken, dan is het fijn om met elkaar een voorbespreking te hebben. Er komt veel op u af en er moet in korte tijd van alles worden geregeld. Neem gerust contact met mij op. Samen bekijken we  alle mogelijkheden.

Kinderen

Kinderen betrekken bij een uitvaart is voor mij vanzelfsprekend.
Vanuit hun eigenheid kunnen zij een goede bijdrage leveren aan het afscheid. Laat mij uw inspiratiebron zijn.

Alle  vragen verdienen een passend antwoord

Neem gerust contact met mij op. Samen bekijken we alle mogelijkheden.
Bij het maken van uw keuze ondersteun ik u graag. Uitgangspunt blijft te allen tijde dat de laatste herinnering aan het leven van uw dierbare betekenisvol en persoonlijk zal zijn.
DOWNLOAD ONZE APP